Goedkope vakantie op rustig kleinschalig vakantiepark op de Veluwe tussen bos en heide

24 Juni 2021 - Familie Toes

€ 210.00

Ermelo: nog vrij in de meivakantie, van 2 t/m 9 mei: ruime chalet op kleinschalig, rustig vakantiepark in Speuld. (3 km. van Garderen) Max. 2 volwassenen + 2 kinderen.
Ons park is vooral gericht op fietsers, wandelaars en rustzoekers, en is omsloten door bos en heide. Wij verhuren diverse vrijstaande vakantiewoningen, met veel privacy. Vooral in deze lastige tijd, is dit een mooie plek om er even uit te zijn. Er is ruimte genoeg om afstand te houden, al onze accommodaties zijn vrijstaand en bieden veel privacy. Vanaf ons park loopt u zo het Speulderbos in en de Speulderheide op, waar u niet bang hoeft te zijn voor drukte.
Chalet Plaza 5 is een chalet met open keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet, wastafel. Deze chalet staat aan de achterzijde, dus op een rustige plek en heeft het terras aan de zuidkant, dus de hele dag lekker de zon. Er is een tuinset bij met comfortabele standenstoelen. Ook is er een schuurtje met elektra voor de fietsen. Uiteraard is er gratis glasvezelwifi.
Faciliteiten park: verhuur fietsen, fiets/wandelkaarten met knooppunten, boekenhoek, wasserette, gratis wifi (glasvezel), verkoop Telegraaf, brochures/folders van de omgeving enz.
U kunt ons park goed bekijken op onze uitgebreide website, u kunt er ook online reserveren, de lastminutekorting wordt automatisch verwerkt. .Op onze homepage staat een online streetview, waarbij u virtueel over ons park kunt wandelen en de ligging van de Plaza 5 goed kunt bekijken.
.
Natuurlijk mag u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie, we staan u graag te woord!

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Gelderland en Veluwe

Ligging
In de bossen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2 volwassenen en 2 kinderen